Επισκευές

Ε Π Ι Σ Κ Ε Υ Ε Σ
συνεργείο Opel Τρίκαλα, service αυτοκινήτου Τρίκαλα, βελτιώσεις αυτοκινήτων Opel Τρίκαλα, επισκευές αυτοκινήτων Τρίκαλα, Opel Τρίκαλα, συνεργείο αυτοκινήτων Κωσταδήμας.

 

Στο συνεργείο αυτοκινήτων "Opel Κωσταδήμας", πρωταρχικός μας στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, καθώς και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Το εξειδικευμένο και πολύπειρο στο χώρο του αυτοκινήτου, και συγκεκριμένα σε αυτοκίνητα OPEL προσωπικό μας, σας διασφαλίζει σε κάθε επισκευή την οδηγική σας ασφάλεια. Με τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική επισκευή και τη μέγιστη απόδοση του αυτοκινήτου σας.
Όλες τις υπηρεσίες μας τις προσφέρουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Διασφαλίζουμε την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας εγγύηση υπηρεσιών, καθώς και εγγύηση ανταλλακτικών.

Επικοινωνήστε άμεσα με το συνεργείο μας στα Τρίκαλα για κάθε είδους επισκευή που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

 

- Γενικός έλεγχος
Πραγματοποιούμε γενικό έλεγχο οχήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου και ηλεκτρονικό έλεγχο ζωτικών λειτουργιών, καθώς και προγραμματισμένο service στα βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου.

 

Διαγνωστικός έλεγχος
Διαγνωστικός έλεγχος κινητήρα, με χρήση υπολογιστή, για άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε βλάβης παρουσιαστεί στο όχημά σας και εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης των ηλεκτρονικών και μηχανικών συστημάτων του αυτοκινήτου και της μέγιστης οδηγικής ασφάλειας.

 

Ηλεκτρολογικές εργασίες
Επισκεφθείτε το συνεργείο μας για κάθε είδους ηλεκτρολογική επισκευή. Αντιμετωπίστε κάθε είδους ηλεκτρολογικό πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

 

Service air-condition
Γρήγορο και αποτελεσματικό service air condition αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει τον καθαρισμό του κυκλώματος και των φίλτρων, τη συμπλήρωση λαδιού, φρέον και αντιβακτηριακού, με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση του κλιματιστικού και την απομάκρυνση των μυκήτων και των βακτηρίων.